25 Aralık 2016 Pazar

Cep Telefonlarına Dikkat

 
    Cep telefonları,dizüstü bigisayarlar,tabletler son senelerde insan vücuduna olumsuz etkileri olmaya başlamıştır. Başdönmesi,baş ağrısı,işitme ve görme sorunları elektromanyetik etkilenmeyle birlikte artıyor.
 
    Elektromanyetik etkilenmenin fazla olduğu durumlarda halsizlik,yorgunluk ve streste de artış oluyor. Stres artışıyla sinir sistemi olumsuz etkileniyor.
 
    Bilgisayar ve cep telefonların şarjının bitmesi düşüncesi bile kişileri strese sokabiliyor bu açıdan bakıldığında bu cihazları daha sağlıklı kullanmak stresi ve vücuda olan olumsuz etkilerini azaltabiliriz.
  
   Cep telefonu üzerine bir çok araştırma yapılıyor. Kandaki toksin ve protoinlerin beyine gitmesini engelliyor, savunma mekanizmasını devre dışı bırakıyor. Cep telefonu baş ağrısı,yorgunluk,kulakta çınlama,deride yanma hissi,yüksek tansiyon,baş dönmesi ve dikkat dagılmasına sebeb oluyor.
  
   Günlük yaşamdaki manyetik alanlar beyin tümörlerine sebeb oluyor. Bu sebebten hayatımızdan  tamamen olmasa bile belki birazcık az kullanmamak sağlıklı bir sinir sistemi için büyük önem taşıyor.

       UNUTMA;
       Her Işin Başı Sağlık eğer sende kendin için sağlıgın için hobi edinmek istersen <a href="http://www.webnode.com/r/542c1b2487c75"><strong>buraya tıkla</strong></a>

  Yorum ve önerileriniz için yorum kısmına yazabilirsiniz.

Muhabbetkuşcu

Hiç yorum yok: